Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, a dezvăluit că a pierdut o sarcină recent

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Hilaria Baldwin, soția actorului american Alec Baldwin, a dezvăluit că a pierdut o sarcină recent și spune că speră că povestea ei le va ajuta pe femeile care trec printr-un avort spontan, relatează apnews.com, potrivit Mediafax.

Hilaria Baldwin, scriitoare și instructor de yoga, a făcut dezvăluirile prin intermediul unui eseu scris pentru revista de modă americană Glamour. Aceasta a declarat că vrea să ajute la eliminarea prejudecăților legate de pierderile de sarcină și a explicat că se află într-un proces de vindecare emoțională.

Citește și: Kim Kardashian își dorește să devină avocat

Săptămâna trecută, Baldwin a scris pe contul său de pe rețeaua de socializare online Instagram că ea crede că a suferit un avort spontan. Presupunerile i-au fost confirmate ulterior, când, în urma unei ecografii, medicii au descoperit că fătul era mort.

Hilaria Baldwin, născută Hilaria Thomas, este a doua soție a actorului american Alec Baldwin, cunoscut pentru roluri în filme precum "Viață de stafie/ Beetlejuice" și "Sferele de foc/ Great Balls of Fire!" și apariții în serialul TV "30 Rock" și emisiunea "Saturday Night Live". Aceștia s-au căsătorit în 2012 și au patru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.