Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunter Biden, fiul noului preşedinte Joe Biden, îşi va publica autobiografia: Povestește cum a luptat cu dependența de alcool și droguri

Bloomberg
Hunter Biden Joe Biden

Hunter Biden, fiul noului preşedinte american Joe Biden, îşi va publica la 6 aprilie autobiografia, în care evocă lupta sa împotriva diverselor dependenţe, a anunţat joi Editura Simon & Schuster, citată de AFP, anunță AGERPRES.

În vârstă de 51 de ani, fiul cel mic al lui Joe Biden, care îşi povesteşte viaţa în 'Beautiful Things' ('Lucruri frumoase'), publicată de Gallery Books, filială a Simon & Schuster, este un personaj complex, cu un parcurs sinuos, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

El s-a luptat timp de decenii cu alcoolismul, trecând prin mai multe cure de dezalcoolizare. Hunter Biden, avocat de profesie, a fost de asemenea consumator de droguri grele, în principal cocaină.

Afirmă însă că în prezent nu mai consumă alcool şi nu mai ia droguri.

Problemele sale au atras cu regularitate atenţia presei, iar el a fost deseori considerat un potenţial handicap pentru cariera politică a tatălui său.

Citește și: Documentul scăpat din interior! ‘Mizele ascunse’ ale lui Clotilde Armand

Recent, el a fost criticat pentru că a acceptat un mandat de administrator al companiei ucrainene de gaze Burisma în timp ce Joe Biden era vicepreşedinte şi implicat în dosarul ucrainean.

Hunter Biden a fost de asemenea acuzat că s-a folosit de imaginea tatălui său pentru a face afaceri în China, însă nu există dovezi tangibile care să arate că a avut vreun câştig personal.

De-a lungul anilor, Hunter Biden a devenit una din ţintele favorite ale fostului preşedinte Donald Trump şi ale susţinătorilor acestuia.

În decembrie, fiul preşedintelui a dezvăluit că este vizat de o anchetă federală privind posibile delicte fiscale.

În ciuda acestor peripeţii, Joe Biden şi-a exprimat întotdeauna un sprijin de neclintit pentru fiul său.

"Vin dintr-o familie marcată de tragedii şi susţinută de o iubire excepţională, de neclintit", scrie Hunter Biden în cartea sa, conform unui fragment făcut public într-un comunicat de Simon & Schuster.

Orfan de mamă la doi ani după un accident de maşină care a costat şi viaţa surorii sale mai mici, Hunter Biden şi-a pierdut de asemenea şi fratele mai mare, Beau, mort din cauza unei tumori la creier în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.