Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ieri loveau sub centură, azi vor guvernare cu PNL. Ce spuneau useriștii lui Dacian Cioloș despre Florin Cîțu

uba.ro
Florin Cîțu Dan Barna Guvern

Dacian Cioloş, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, depune eforturi semnificative pentru a primi voturile necesare pentru învestire în Parlament. A fost deja refuzat de PSD și AUR, astfel încât bate la ușa foștilor colegi de alianță pe care i-a dat jos prin moțiune de cenzură: PNL și UDMR.

Până recent, însă, useriștii și Dacian Cioloș aruncau cu cuvinte grele înspre liberali și mai ales, înspre șeful formațiunii, noul președinte al PNL, Florin Cîțu. „Un premier care a tratat cu o crasă lipsă de respect partenerii de guvernare şi a dat afară fără motiv doi dintre miniştri. În felul acesta, a rupt acordul de coaliţie cu bună ştiinţă”, a spus Dacian Cioloș în urmă cu câteva zile despre Florin Cîțu.

Și liderul USR Cătălin Drulă îl ataca grosolan pe cel cu care vrea acum să facă o majoritate. Astfel, Drulă îl numea pe Cîțu “iresponsabil și incapabil” sau îl acuza că este “un satrap”, “zero politic” sau “expirat politic”.

„Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înteleagă ce înseamnă să conduci un guvern. Un premier despre care am spus odată că e zombie politic, care e terminat. Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, spunea Drulă.

Mai mult, șeful USR, Dan Barna, îl compara pe Cîțu cu Dragnea. „Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.