Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali va aduce pe cineva în centrul apărării: 'Va lua cu siguranţă un fundaş central, nu am niciun dubiu'

ilie dumitrescu

Gigi Becali a afirmat după eşecul FCSB-ului cu echipa lui Dorinel Munteanu, Concordia Chiajna, 0-1, în Liga 1 Betano, că nu va mai transfera niciun jucător. Totuşi, roş-albaştrii au mare nevoie de întăriri în apărare, iar Ilie Dumitrescu a întărit varianta, scrie Mediafax.

"Va lua cu siguranţă un fundaş central, nu am niciun dubiu. El a spus la nervi că nu mai transferă pe nimeni, dar cu siguranţă va aduce pe cineva în centrul apărării, sunt convins de asta", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. În acest moment, Dică are un singur fundaş central apt, pe Planic, Bălaşa fiind accidentat, iar Momcilovic, profilat ca fundaş central, deşi juca pe flancul stâng, are din nou probleme medicale.

Citește și: Gică Popescu a împlinit 51 de ani, iar FC Barcelona nu a uitat de unul dintre cei mai importanți fotbaliști români: 'Goal morning! La mulți ani, Popescu.'

"Păi, mie mi-a plăcut de Filip fundaş central. Pentru ce să iau? Nu mai iau niciun jucător, asta e echipa şi cu asta basta...Nu am de ce să nu iau titlul. Şi dacă nu vreau tot îl iau", a spus Becali după meciul cu Chiajna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.