Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagine ȘOCANTĂ - Messi 'decapitat' și Neymar 'în genunchi': ISIS amenință desfășurarea Cupei Mondiale! Cum vor teroriștii să atace stadioanele

teroristi jihadisti statul islamic

Organizația teroristă Stat Islamic amenință cu atentate sângeroase la Campionatul Mondial din Rusia. Conform britanicilor de la Mirror, ISIS pune la cale atacuri cu drone asupra stadioanelor pe care se vor desfășura meciurile de la Cupa Mondială.

Pe conturile de Telegram, rețea folosită de islamiști pentru a comunica și pentru a-și face propagandă s-au descoperit mesaje și indicii care arătau drone încărcate cu grenade, rachete și proiectile de mortieră care pot fi lansate spre diverse ținte. Aceste drone înarmate sunt deja folosite de ISIS în atacurile din Siria și Irak. După spusele sursei citate, acestea sunt unele destul de ieftine, folosite la filmări diverse, însă pot deveni letale dacă au bombe atașate.

Citește și: Ședință mare la Cotroceni: Viorica Dăncilă și Olguța Vasilescu, convocate de Klaus Iohannis

O altă veste care a îngrozit lumea este faptul că islamiștii pregătesc chiar și lansări spectaculoase de atacatori sinucigași, tot pe calea aerului, pentru a scăpa de vigilența forțelor de securitate și pentru a putea astfel să pătrundă în stadioane. "V-ați gândit vreodată la sinucigași care zboară cu bombe asupra lor și care pot trece de ziduri?" a fost titlul care a zguduit lumea fotbalului și nu numai, în timp ce postarea "Așteptați-ne!" a avut menirea de a sădi și mai mult teama.

Au apărut chiar și imagini cu stadionul din Volgograd luat drept țintă pentru ISIS. În ultimele luni au apărut mai multe postere în acest sens. Una dintre ele îl înfățișează pe Messi, căzut la pământ și care pare decapitat, iar Neymar se află în genunchi, în lacrimi, cu un terorist lângă el, anunță Digisport.ro.

Citește și: Erdogan mută decisiv înaintea vizitei lui Putin în Turcia: Mandat de arestare pentru asasinarea ambasadorului rus la Ankara

Argentinienii au luat deja măsuri, șeful Federației întâlnindu-se deja cu ambasadorii ruși, după ce a apărut o altă imagine care îl înfățișa pe Messi plângând cu lacrimi de sânge.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.