Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE la Craiova: Fanii CFR-ului au fost bătuți de forțele de ordine! Medicii au intervenit de urgență - VIDEO

www.digisport.ro
scandal tribune Craiova CFR Cluj

Imagini teribile pe "Ion Oblemenco", exact la debutul meciului dintre CSU Craiova și CFR Cluj. Fanii ardeleni au avut de suferit după intervenția forțelor de ordine. Trei suporteri ai feroviarilor au ajuns la ambulanțe.

Oamenii de ordine le-au cerut fanilor feroviarilor să se mute din locul în care se aflau, aceștia fiind aproape de Peluza Nord, galeria Craiovei. Suporterii au refuzat și unul dintre bodyguarzi a folosit spray paralizant, anunță Digisport.ro.

Citește și: CTP îl atacă dur pe ministrul Justiției în urma proiectului de despăgubire a infractorilor: 'Aș paria că după 3-4 ani îl vedem liber pe criminalul de la Brașov'

Medicii i-au dus pe trei dintre fani la ambulanță, unde au fost tratați de medici. Bodyguardul care a folosit spray-ul a fost scos din dispozitiv.

Interesant este că în mijlocul scandalului s-a ținut minutul de reculegere în memoria regretatului Nicolae Tilihoi. Chiar dacă erau vizibil afectați de duelul cu oamenii de ordine, fanii clujeni au aplaudat și s-au comportat exemplar.

VEZI IMAGINILE CU INCIDENTUL AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.