Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginile sensibile privind moartea actorului american Bob Saget, interzise de la publicare prin ordin judecătoresc

IMDB
Bob Saget

Un judecător din Florida a confirmat luni că interzice autorităţilor locale să difuzeze clipuri sau fotografii sensibile privind moartea actorului american Bob Saget, după ce a primit o solicitare în acest sens de la familia celebrului protagonist al sitcom-ului "Full House" (Casa plină), relatează EFE.

Potrivit cotidianului Orlando Sentinel, magistratul Vincent S. Chu a interzis publicarea de fotografii sau clipuri cu trupul neînsufleţit al lui Saget sau poze cu lucrurile sale făcute în camera de hotel din Orlando unde actorul a fost găsit mort pe 9 ianuarie, potrivit Agerpres.ro.

Pot fi în schimb publicate imagini cu Bob Saget care nu sunt considerate "material sensibil", notează judecătorul.

Brian Bieber, avocatul familiei Saget, a declarat postului local FOX 35 că rudele actorului şi-au exprimat satisfacţia faţă de acest ordin judecătoresc, care prezervă "demnitatea" actorului şi dreptul lor la intimitate în aceste momente de durere.

Văduva actorului, Kelly Rizzo, şi cele trei fiice ale lor, au depus în februarie o plângere împotriva şerifului comitatului Orange, John Mina, şi biroului medicului legist pentru a evita ca mass-media să aibă acces la rapoartele medicale ale lui Saget şi la materialul grafic luat din camera de hotel unde actorul a fost găsit fără suflare.

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos interpretându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în serialul de comedie "Full House".

Actorul a fost găsit mort în camera sa de hotel din Orlando pe 9 ianuarie, după ce s-ar fi lovit accidental la cap şi s-ar fi culcat fără să dea importanţă evenimentului.

Versiunea coincide cu autopsia efectuată de Institutul de medicină de legală din comitatul Orange, care a informat că Saget a murit în urma unui traumatism cranian accidental. Cu alte cuvinte, moartea a survenit în urma unei lovituri la cap, fără să se fi produs o fractură craniană, astfel încât a fost exclusă moartea violentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.