Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

iMapp Bucharest - sâmbătă, în Piaţa Constituţiei

imapp.ro
imapp piata constitutiei

iMapp Bucharest - sâmbătă, în Piaţa Constituţiei

Evenimentul iMapp Bucharest - Winners League, organizat de Primăria Capitalei, prin CREART, are loc sâmbătă, în Piaţa Constituţiei.

Cea de a VIII-a ediţie a concursului internaţional de 3D video mapping se anunţă a fi una spectaculoasă, în care arta se reuneşte cu tehnologia, în cel mai important proiect de New Media Art din România, anunţă organizatorii evenimentului.

Potrivit unui comunicat al PMB transmis AGERPRES, iMapp Bucharest propune bucureştenilor şi turiştilor 12 ore de entertainment.

Pe scena din Piaţa Constituţiei, de la ora 11,00, DJ CS84 va aduce publicului ritmuri electronice.

După-amiază, de la ora 17,00, KOV va cuceri prin muzică şi dans, iar de la ora 19,00 DJ Ravin, creator de compilaţii Buddha Bar, va completa atmosfera cu muzică electrizantă, conform Agerpres.

Seara va începe show-ul iMapp Bucharest - Winners League.

În faţa juriului internaţional format din profesionişti ai artelor audiovizuale, cinci echipe, câştigătoare ale festivalurilor de video mapping din Franţa, Germania, Grecia, Ungaria şi Japonia, vor concura şi vor proiecta lucrările pe faţada de 23.000 mp a Palatului Parlamentului.

Tema din acest an a concursului este "CONTRASTS".

Atmosfera celui mai mare eveniment de 3D video mapping din lume va fi completată de artişti stradali cu costume tematice, care vor purta publicul într-o călătorie a artei şi a tehnologiei.

Pixel, noul MC virtual al iMapp Bucharest, generat AI, se va adresa publicului direct de pe cea mai mare suprafaţă de proiecţie din lume.

Ambasadorul oficial al iMapp Bucharest, renumitul Jean-Michel Jarre, va fi prezent la Bucureşti pentru a înmâna personal Marele Premiu echipei câştigătoare, desemnată de juriul concursului.

Accesul se va realiza dinspre Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, prin zonele special amenajate.

Intrarea este liberă, începând cu ora 11,00.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Parlamentului României - Camera Deputaţilor, al Societăţii de Transport STB S.A. şi al Apa Nova Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.