Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În acest an, Moș Crăciun s-a mutat în online. Cadourile pentru copii vor fi aduse de spiriduși

mos craciun

Epidemia de Covid 19 l-a alungat pe Moș Crăciun din centrul orașului Râșnov unde, în fiecare an, stătea și împărțea cadouri copiilor. Deoarece este în vârstă moșul a decis să intre în contact cu copiii doar online, iar cadourile le trimite celor mici cu ajutorul spiridușilor.

Moș Crăciun nu vine anul acesta la căsuța din centrul orașului Râșnov. Din cauza epidemiei, el s-a adaptat situației și se întâlnește cu copiii pe Facebook, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban critică Ungaria și Polonia în privința respectării statului de drept: 'Trebuie să își retragă vetoul împotriva acestor două decizii majore'

Scrisorile copiilor se adună în căsuță, moșul le citește în fiecare seară, iar cadourile sunt trimise cu ajutorul spiridușilor.

„Anul acesta vine cu ceva schimbări, Moș Crăciun, deși bătrân, s-a adaptat situației! Acesta va fi prezent zilnic, între orele 18:00 - 19:00, LIVE pe pagina de Facebook Moș Crăciun Râșnov, unde va citi povestioare și va intra în direct cu toți copiii! Căsuța rămâne amplasată în centrul orașului, locul unde puteți face fotografii și lăsa scrisorile, iar seara, între povestiri, Moșu le va citi pe toate. Dacă în anii trecuți, la căsuța lui Moș Crăciun de lângă bradul din Piața Unirii se strângeau jucării pentru copiii nevoiași, anul acesta, din cauza pandemiei acest lucru nu se va mai întâmpla. Pachetele vor fi duse la domiciliul acestora, cu sprijinul spiridușilor lui Moș Crăciun”, au anunțat reprezentanții Primăriei Râșnov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.