Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

In atentia romanilor din Irlanda, acestia trebuie respectate indicatiile

Inquam Photos/ Octav Ganea
MAE
Ca o consecință a măsurilor restrictive impuse de Guvernul irlandez și a trecerii la Nivelul 5 pentru următoarea perioadă, 22 octombrie 2020 - 1 decembrie 2020, când restricțiile impun o limită de deplasare de 5 km, Secția Consulară va procesa, pe baza programărilor, doar serviciile din categoria urgențelor reale și demonstrabile.
Este o măsură excepțională care vizează, prioritar, protejarea cetățenilor români și, pe de altă parte, respectarea măsurilor de urgență sanitară luate de autoritățile țării de reședință. Reamintim că este datoria fiecăruia dintre noi de a urma cu strictețe măsurile impuse de Guvernul irlandez.
-Astfel, Secția Consulară face un apel către solicitanții de servicii consulare programați în acest interval și care NU LOCUIESC în limita de 5 km a misiunii diplomatice, să amâne deplasarea la ambasadă. În situația în care programarea dvs. reprezintă o necesitate obiectivă, demonstrabilă, și considerați că nu poate suferi o amânare pentru o perioadă ulterioară, în care situația și riscurile generate de pandemie se vor fi diminuat semnificativ, precizăm că, în eventualitatea în care veți fi opriți, este răspunderea și datoria dvs. de a explica polițiștilor irlandezi motivele deciziei dvs.
-De îndată ce restricțiile vor fi ridicate de către autoritățile irlandeze, vor fi luate toate măsurile necesare pentru a asigura posibilitatea reprogramării cu celeritate a tuturor solicitanților, ale căror programări inițiale au fost în intervalul 22 octombrie 2020 - 1 decembrie 2020.
-În continuare, pașapoartele confecționate în România și sosite la Secția Consulară Dublin vor fi livrate titularilor prin intermediul serviciilor poștale AN POST. Solicitările de titluri de călătorie vor fi transmise Secției Consulare, însoțite de documentele justificative și biletele de avion pentru România, cu 10 zile lucrătoare înainte de data călătoriei.

Scrie pe pagina de facebook, Ambasada Romaniei in Irlanda

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.