Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În România se va construi una din cele mai performante fabrici din lume

fabrica otel

Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a declarat, vineri, că fabrica de pulberi ce va fi construită în România, în cadrul unui proiect cu grupul german Rheinmetall, va fi, din punct de vedere al tehnologiei, una dintre cele mai performante din lume, conform Agerpres.

Întrebat, în cadrul unei vizite de lucru efectuate în oraşul Cugir, despre posibilitatea construirii în judeţul Braşov a unei fabrici de pulberi, Ştefan Radu Oprea a spus că informaţia pe care o poate da este cea spusă şi de către premierul Marcel Ciolacu.

  • "Vom construi în România probabil una dintre cele mai performante fabrici de pulberi din lume, ca tehnologie, la ora actuală. Suntem într-un proiect cu compania germană Rheinmetall şi ROMARM. Am fost selectaţi de către Comisia Europeană pe programul ASAP, pe programul de producere a muniţiei şi pulberilor. Suntem într-un plin proces de a face contractul posibil", a declarat ministrul.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în 17 martie, că România va avea o modernă fabrică de pulberi pentru muniţie, la care va fi partener şi Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.