Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timpul nunții, un mire a luat pistolul și și-a împușcat mireasa, soacra și cumnata

mireasa

Un sportiv de performanță și fost soldat și-a împușcat mireasa și alte trei persoane înainte de a se sinucide în ziua nunții sale, a declarat poliția din Thailanda, informează BBC.

Chaturong Suksuk, în vârstă de 29 de ani, și Kanchana Pachunthuek, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit sâmbătă în nord-estul Thailandei.

Potrivit polițiștilor, mirele a părăsit brusc petrecerea de nuntă și s-a întors cu o armă, împușcându-și soția, mama acesteia, în vârstă de 62 de ani, și sora ei, în vârstă de 38 de ani.

Gloanțe rătăcite au lovit doi invitați, care au fost duși la spital. Unul dintre ei a murit.

Poliția a declarat pentru BBC că Chaturong "era destul de intoxicat în acel moment", dar ceea ce l-a determinat să comită crimele rămâne un mister. El cumpărase arma și muniția în mod legal anul trecut, au adăugat ei.

Mirii s-au certat în timpul nunții

Presa thailandeză, citând ceea ce invitații de la petrecere au declarat poliției, a declarat că cei doi soți s-au certat în timpul petrecerii. De asemenea, a relatat că Chaturong se simțea nesigur pe diferența de vârstă dintre el și Kanchana.

Chaturong și Kanchana au trăit împreună timp de trei ani înainte de a se căsători, potrivit presei thailandeze.

 

Chaturong obținuse o medalie de argint la înot la Jocurile Asean Para din Indonezia de anul trecut. De asemenea, se credea că se află pe lista sportivilor care vor concura la Jocurile Mondiale Abilitysport din Thailanda de luna viitoare.

 

El și-a pierdut piciorul drept în timp ce se afla la datorie în cadrul forțelor paramilitare de infanterie ușoară, care patrulează la granițele Thailandei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.