Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un CUTREMUR la Hollywood: Mai multe actriţe acuză o altă VEDETĂ de hărţuire sexuală

Hollywood

Brett Ratner, producător cunoscut între altele pentru „Prison Break”, „Hercules” şi „The Revenant”, şi care are în lucru, ca regizor, filmul biografic despre Hugh Hefner, fondatorul Playboy, este acuzat de şase femei, între care actriţele Natasha Henstridge şi Olivia Munn, de hărţuire sexuală, potrivit unui raport publicat miercuri de Los Angeles Times.

Ratner, prin avocatul său, Martin Singer, a negat cu vehemenţă acuzaţiile: „Îl reprezint pe domnul Ratner de două decenii şi nicio femeie nu a făcut vreo plângere împotriva lui pentru comportament neadecvat sau hărţuire sexuală. Şi mai mult, nicio femeie nu a cerut ori primit vreo înţelegere financiară din partea clientului meu”, scrie news.ro.

Citește și: Ministrul Muncii se dezlănțuie: ‘Sindicaliștii să învețe matematică’

Natasha Henstridge, care a jucat între altele în „Cât îmi dai ca să te împuşc/ The Whole Nine Yards” şi „Specii/ Species”, a declarat pentru LA Times că Ratner, în vârstă de 48 de ani, a forţat-o pe când ea avea 19 ani să îi facă sex oral.

Actriţa Katherine Towne, cunoscută din „Mulholand Drive”, a descris întâlnirea cu Ratner la o petrecere din 2005, unde el i-a făcut avansuri şi a urmărit-o la toaletă. Asistenta producătorului a sunat-o timp de mai multe luni încercând să le stabilească o întâlnire.

Citește și: Banca Mondială se implică în infrastructura României: Ce proiect vital va susține gigantul

Olivia Munn, cunoscută din „After the Sunset” şi serialul „The Newsroom”, între altele, a vorbit despre ceea ce a numit câteva întâlniri „neplăcute” cu Ratner. Între altele, actriţa susţine că cineastul s-a masturbat de faţă cu ea.

Actriţele Jamie Ray Newman, Eri Sasaki şi Jorina King au descris, de asemenea, incidentele care l-au avut drept protagonist pe Ratner.

Citește și: Guvernul anunță un val uriaș de angajări: Ce posturi sunt scoase la concurs

În raportul publicat apar şi declaraţii de susţinere a lui Ratner formulate de cinci fost asistente ale lui şi colege, care spun că nu l-au văzut niciodată purtându-se deplasat.

Aceste acuzaţii pun acum presiune atât pe Brett Ratner, cât şi pe partenerii lui, în mod special - Warner Bros. Compania RatPac Entertainment a lui Ratner are un acord de cofinanţare cu Warner Bros. în valoare de 450 de milioane de dolari, prin RatPac-Dune Entertainment, cofondată de producător cu mogulul media James Packer. În luna aprilie, partea lui Packer a fost cumpărată de Access Entertainment al lui Len Blavatnik.

Citește și: Salariile s-au mărit cu 50%: Cine a beneficiat de această majorare și ce reacție a avut Olguța Vasilescu

Potrivit Variety, un purtător de cuvânt al Warnner Bros. a transmis: „Suntem la curent cu acuzaţiile apărute în LA Times şi evaluăm situaţia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.