Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un greu din PSD se REVOLTĂ după anunţul mitingurilor: 'Să corecteze abuzurile prin legi în Parlament, nu prin mitinguri de protest...'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Liviu Dragnea primeşte lovitură după lovitură chiar din interiorul partidului. După ce chiar vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu, una dintre cele mai cunoscute figuri din partid, a mărturisit că se opune organizării mitingurilor împotriva statului paralel, un alt greu din PSD iese la înaintare cu o poziţie similară.  Este vorba de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, cel mai vechi președinte în funcție al unei organizații județene a PSD. Oprişan a declarat, marți, pentru „Evenimentul zilei", că nu va organiza proteste împotriva abuzurilor „Statului paralel” pentru că problemele pe care le reclamă PSD ar trebui rezolvate prin modificarea legislației în Parlament.

Citeşte şi: Fostul ministru Cristian David, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

"Pentru că eu cred că oamenii așteaptă de la noi soluții. Avem majoritate în Parlament, suntem la guvernare, cetățenii așteaptă de la noi pensii, salarii, investiții, autostrăzi. Nu așteptă să facem mitinguri.Eu știu că abuzuri sunt și în Guvern și la Curtea de Conturi și la DNA și în toate instituțiile. Dar dacă ai constatat așa ceva nu ai decât să corectezi legile în Parlament. Parlamentul este unica arenă în care democrația își spune cuvântul. În rest, în stradă ies nemulțumiții.Noi nu ne putem declara nemulțumiți. Avem toate pârghiile să putem să corectăm legea și să stopăm orice abuzuri ale statutului, nu doar ale serviciilor secrete sau ale procuraturii.Aceasta este părerea mea, acesta este registrul în care ar trebui să funcționeze PSD.Și mai este un aspect pe care doresc să-l menționez. Nu poți să vorbești despre stat paralel când tu, în bugetul pe 2018, ai mărit bugetele pentru toate serviciile secrete.", a declarat Marian Oprişan pentru EVENIMENTUL ZILEI.

Întrebat despre rezoluţia adoptată de PSD, Oprişan a mărturisit: "În ceea ce privește Rezoluția adoptată de PSD, respect pe deplin decizia colegilor mei din Comitetul Executiv Național și o întăresc prin a spune că toate aceste derapaje și abuzuri trebuie corectate în Parlament."

Citeşte şi: Casa Regală a CONFIRMAT decesul Majestăţii Sale, Regele Mihai I .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.