Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încasări modeste în box office-ul românesc de weekend. Animaţia „Trolii descoperă lumea” s-a menţinut pe primul loc

Action News Now
Box office

Filmele care au rulat weekendul trecut pe marile ecrane româneşti au generat, în total, încasări de aproximativ 274.000 de lei, aceasta fiind una dintre cele mai mici sume înregistrate anul acesta., potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Cele 16 lungmetraje din programul cinematografelor din ţară au generat încasări cuprinse între 126 de lei şi aproximativ 53.140 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Rezultatul acestui weekend este strâns legat de evoluţia epidemiei de Covid-19 în ţară, având în vedere că au fost impuse noi restricţii şi că numărul cazurilor de contaminări cu SARS-CoV-2 a crescut în ultimele săptămâni.

Locul întâi a fost ocupat de animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour”, pentru al doilea weekend consecutiv. Filmul a fost vizionat de 2.731 de spectatori şi a generat încasări de 53.139 de lei.

„Trolls World Tour” aduce creaturile fantastice într-o nouă aventură. Trebuie să îşi apere cele şase stiluri muzicale inventate, după ce liderul unei trupe rock ameninţă că le va fura muzica.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

În clasament, i-a urmat filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, care s-a menţinut pe locul al doilea, după al treilea weekend, când a fost vizionat de 2.366 de spectatori şi a generat încsări de 52.483 de lei.

Comedia romantică „Galeria inimilor frânte/ The Broken Hearts Gallery”, regizată de Natalie Krinsky, a debutat pe poziţia a treia, cu 2.565 de spectatori şi încasări de 51.592 de lei.

„Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, comedie cu Robert De Niro în rol principal, a coborât un loc în top după al cincilea weekend de la premieră, clasându-se pe patru. Filmul a fost vizionat de 1.940 de spectatori şi a generat încasări de 41.361 de lei.

Lungmetrajul live-action „Mulan”, produs de Disney, s-a menţinut pe locul al cincilea, după ce, în al cincilea weekend de la debut, a generat încasări de 25.190 de lei.

Top 10 este completat de filmul de acţiune „Ava”, cu Jessica Chastain, thrillerul „Tenet” al lui Christopher Nolan, animaţia „Salvaţi de crănţănei/ Animal Crackers”, drama romantică „După ce ne-am certat/ After We Collided”, şi de comedia romantică „Made in Italy”, cu Liam Neeson în rol principal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.