Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încasări record de 400 de milioane de euro pentru animaţia Coco, produsă de Disney şi Pixar

1000logos.net
Disney logo

Animaţia „Coco”, produsă de Disney şi Pixar, nominalizată la două categorii ale Globurilor de Aur 2018, a depăşit pragul de 400 de milioane de dolari încasări, scrie Screen Daily. Producătorii au anunţat miercuri că lungmetrajul a generat, până în prezent, 401,6 milioane de dolari, din care 263 de milioane de dolari au fost înregistraţi la nivel internaţional, iar 138,6 milioane, în America de Nord.

„Coco” a generat încasări de 133,1 milioane de dolari doar în China, unde filmele Pixar nu au avut o evoluţie foarte bună până acum, şi 56,8 milioane de dolari în Mexic, unde a reprezentat cel mai profitabil debut din toate timpurile al unui film. În Franţa, filmul a încasat 11,5 milioane de dolari, în Spania, 9,1 milioane de dolari, în Rusia, 8,1 milioane de dolari, în Germania, 4 milioane de dolari, iar în Indonezia, 3,6 milioane de dolari.

Animaţia încă nu a fost lansată pe câteva mari pieţe, ca Australia, Italia, Brazilia, Coreea de Sud, Marea Britanie şi Japonia. „Coco” a fost premiată de National Board of Reviews şi New York Film Critics Circle. Actorii Gael Garcia Bernal şi Anthony Gonzalez şi-au împrumutat vocile pentru această animaţie regizată de Lee Unkrich şi coregizată de Adrian Molina, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.