Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Teleorman: o casă a luat foc din cauza jarului lăsat nesupravegheat

incendiu casa bucuresti

Un incendiu a izbucnit, luni, la o casă din satul Cetatea, cauza fiind jarul nestins depozitat necorespunzător lângă o magazie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, informează Agerpres.

"Un incendiu a fost anunţat la o locuinţă din satul Cetatea, comuna Rădoieşti. La sosirea celor trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Roşiorii de Vede, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, flăcările se manifestau generalizat la casa de locuit, construită din paiantă, pe o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi, la acoperişul acesteia, realizat din astereală din lemn învelită cu plăci de azbocimet, pe circa 80 de metri pătraţi, la elementele de tâmplărie, mobilier, articole de îmbrăcăminte şi de uz casnic, la 4 butelii, dintre care una era explodată şi la aproximativ 1 tonă de rumeguş, depozitat lângă un perete al casei", au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Proprietarii casei erau plecaţi la serviciu când a luat foc locuinţa. "Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproximativ două ore de intervenţie, valoarea pagubelor fiind estimată la aproximativ 25.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 5.000 de lei. Din primele cercetări efectuate a reieşit că incendiul s-a produs din cauza depozitării jarului nestins corespunzător lângă o magazie. Evenimentul a fost observat şi anunţat pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu întârziere faţă de momentul izbucnirii, proprietarii fiind plecaţi la serviciu", mai anunţă ISU Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.