Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic la casa unui candidat la funcţia de primar: 'A fost un act criminal' / FOTO

casa arsa

Casa unui candidat la funcţia de primar al comunei Tiha Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost distrusă în noaptea de vineri spre sâmbătă de un incendiu, acesta acuzând pe Facebook că este vorba de "un act criminal". Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, incendiul a fost sesizat în jurul orei 1,00, în satul Tureac din comuna Tiha Bârgăului. Au intervenit trei echipaje de stingere şi un echipaj de prim ajutor, dar focul a distrus peste 200 metri pătraţi, incluzând acoperişul şi mansarda, şi au fost degradaţi pereţii exteriori.

Citeşte şi: Iohannis întoarce o lege în Parlament: Toţi românii care au carduri bancare sunt afectaţi

Incendiul a fost favorizat şi de prezenţa materialelor combustibile - lemn şi izolaţie de polistiren, astfel că intervenţia pompierilor a durat trei ore. În casa respectivă locuiau Dan Răzvanţă, candidat la funcţia de primar al comunei Tiha Bârgăului, împreună cu soţia şi cei patru copii, aceştia fiind evacuaţi în siguranţă.

Citeşte şi: Stelian Tănase explică efectul 'pe invers' al DNA asupra alegerilor

Pe pagina de Facebook a candidatului au fost publicate mesaje care insinuează că ar fi vorba despre o incendiere pusă la cale de către "mafia locală". "Aşa arată casa mea datorită dezvăluirilor din campanie. Dacă am spus adevărul sau nu judecaţi dumneavoastră, dragi consăteni din Tiha", se arată într-unul dintre aceste mesaje, însoţit de poze cu casa afectată de incendiu. Mai mult, Dan Răzvanţă susţine că s-au tras focuri de armă asupra maşinii sale, publicând imagini pe Facebook cu ceea ce par a fi urme de gloanţe pe partea stângă a autovehiculului. Purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud a precizat pentru Agerpres că până la această oră nu a fost stabilită o cauză probabilă a incendiului din localitatea Tureac. Cazul a fost preluat şi de către poliţişti, având în vedere acuzaţiile aduse de proprietarul locuinţei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.