Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe bătălia în Electrica SA pentru funcția de administrator - Două nume sonore s-au înscris în cursă

electrica

Adunarea Generală a Acţionarilor Electrica SA va vota în data de 7 ianuarie noul Consiliu de Administraţie al societăţii de distribuţie şi furnizare Electrica, iar pe lista de propuneri se află două nume sonore, informează economica.net.

Una dintre cele patru persoane propuse este Niculae Havrileţ, fost preşedinte al Autorităţii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi actual consilier al ministrului Energiei, Anton Anton. Havrileţ a condus timp de cinci ani ANRE şi are experienţă de peste 30 de ani în domeniul gazelor şi energiei. Havrileţ a fost propus de către statul român, care deţine 48% din capitalul Electrica.

Rareș Bogdan, un nou atac la adresa PSD-ALDE: 'Mincinoșii naibii'. Decizia Guvernului care l-a scos din sărite pe realizatorul tv

O altă propunere, de data aceasta din partea unui acţionar privat, este Lucian Isar, care a fost de-a lungul timpului bancher la Citibank şi BancPost şi pentru mai puţin de jumătate de an ministru pentru mediul de afaceri în Guvernul Ponta. Isar este şi soţul Alinei Gorghiu, fost preşedinte al PNL.

Alte două propuneri pentru poziţii în Consiliul de Administraţie al Electrica sunt Dragoş Andrei, care a lucrat la BERD, Eximbank, Transelectrica şi a fost şi el secretar de stat (tot din partea statului), şi Radu Ioan Puşcariu, despre care presa de specialitate spune că este consultant în energie (s-a autopropus).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.