Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe competiția de la Australian Open! Sorana Cîrstea debutează luni. Halep, Begu și Niculescu intră în competiție marți

www.onlinesport.ro
Sorana Cîrstea Simona Halep

Organizatorii Australian Open au anunțat programul primei zile de la turneul de Mare Șlem din Melbourne, iar Sorana Cîrstea este singura jucătoare din România care va evolua luni, potrivit Mediafax.ro.

Sorana Cîrstea (74 WTA) o va întâlni în prima rundă de la Australian Open pe sportiva cehă Barbora Strycova (33 WTA). Partida este programată pe terenul 22, luni dimineață, după meciul dintre Paula Badosa și Johanna Larsson, care va începe la ora 02:00 (ora României).

Simona Halep, Irina Begu și Monica Niculescu, celelalte trei românce aflate pe tabloul principal, vor debuta la Australian Open 2020 marți, orele și arenele de disputare nefiind încă stabilite de către organizatori.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu dă calculele politice peste cap: 'Localele organizate în paralel cu parlamentarele ar avantaja PSD'

Simona Halep (4 WTA) se va duela în primul tur cu americanca Jennifer Brady (49 WTA), în timp ce Irina Begu (105 WTA) o va întâlni pe a noua favorită a întrecerii, olandeza Kiki Bertens (10 WTA). De asemenea, Monica Niculescu (128 WTA), venită din calificări, va juca în primul meci de pe tabloul principal contra franțuzoaicei Alize Cornet (60 WTA).

Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară în perioada 20 ianuarie - 2 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.