Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Început cu dreptul la Indian Wells pentru Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu: cele două sportive vor beneficia de un prim tur liber

Twitter/ WTA
Simona Halep

Luna martie dă start-joc în seria de turnee WTA Premier Mandatory şi ATP Masters 1000. Simona Halep se întoarce pe tărâm american fiind a doua în lume, după o perioadă cu prestaţii bune, care însă a solicitat-o din punct de vedere fizic, informează Mediafax.

Citește și: Simona Halep stârneşte îngrijorarea fanilor: Anunţ important înainte de Indian Wells

Întrecerea de la Indian Wells debutează luni, 4 martie, cu meciuri de calificare. Miercuri, 6 martie, se vor juca doar meciuri din primul tur al tabloului feminin, în timp ce la masculin se dă start-joc abia de joi. Meciurile din primele tururi încep la ora locală 11:00 (21:00 ora României).

Capi de serie la Indian Wells, Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu vor beneficia de un prim tur liber şi vor debuta în competiţie abia vineri sau sâmbătă (8-9 martie).

Tragerea la sorţi pentru tabloul principal de simplu la feminin va fi efectuată luni, 4 martie, dincolo de ora locală 15:00. Fanii tenisului din România vor afla, astfel, cu cine se duelează Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu - direct acceptate pe tablou, în noaptea de luni spre marţi, de la ora 1:00. Tragerea la sorţi pentru tabloul principal masculin, acolo unde vom fi reprezentaţi de Marius Copil, va avea loc cu o zi mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.