Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident cu Traian Băsescu la referendum! Ce i s-a întâmplat fostului președinte: 'Probabil era un pesedist înrăit. Prostia nu poate să te deranjeze'

breaking news stiripesurse.ro

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat sâmbătă dimineață la Liceul "Jean Monnet" din Capitală pentru a vota pentru referendum. Fostul președinte a avut parte și de un incident. Un membru al comisie a refuzat să dea mâna cu acesta.

„Da, un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil un pesedist înrăit. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti”, a spus Băsescu, după vot.

Referendumul pentru familie, care se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 7.00 – 21.00, are la bază inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie, prima de după 1989. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puțin 5.685.202 persoane cu drept de vot.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.