Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT la Londra. O furgonetă a intrat în pietoni. Mai multe victime/ VIDEO/ UPDATE

The Sun
Londra camioneta

O furgonetă a virat printre pietoni în apropiere de Podul Londrei şi a lovit cinci sau şase oameni, au declarat martori oculari televiziunii BBC, preluate de Reuters. Poliţia a confirmat că se ocupă de incident, relatează agerpres. Incidente separate, dar aparent legate cu primul au avut loc și în zona Vauxhall și zona Borough Market.

UPDATE: Primarul Londrei, Sadiq Khan, a calificat incidentele ca fiind două atacuri ca fiind deliberate împotriva unor oameni inocenți.

UPDATE: Poliția a confirmat că doi atacatori (teroriști) au fost uciși. Au confirmat că în atacuri au fost folosite arme de foc, cuțite și autovehicole.

UPDATE: Poliția a efectuat două detonări controlate în zona Podului Londrei.

UPDATE: Poliția anunță că incidentul a fost declarat un act terorist:

UPDATE: Până la această oră Poliția a confirmat un mort în incidentul de la London Bridge, dar surse independente susțin că ar fi mai mulți.

UPDATE: Un al treilea incident este in desfășurare în zona Vauxhall din Londra.

UPDATE: Autoritatea londoneză a anunţat închiderea staţiei de cale ferată din apropiere, la cererea forţelor de ordine.

UPDATE: The Sun relatează despre descinderi ale poliției în barurile din apropierea incidentului și de mai  multe împușcături. Mai multe persoane se pare ar fi fost înjunghiate mortal.

UPDATE: Sky News relatează că am putea totuși a face cu un nou incident terorist.

UPDATE: Poliția londoneză susține că deocamdată nu sunt date care să indice că am avea a face cu un nou atac terorist, transmite AP.

UPDATE: Biroul premierului britanic, Theresa May, a anunțat că aceasta este în legătură cu forțele desfășurate la fața locului.

UPDATE: Potrivit presei britanice implicate în acest incident ar fi 20 de persoane. NU se stie inca nimic despre eventuale persoane decedate si despre naționalitatea acestora.

ȘOCANT: Ce s-a DESCOPERIT în sicriul fostului președinte polonez Lech Kaczynsky

Un reporter al agenţiei de presă citate a relatat că a văzut circa 10 maşini de poliţie îndreptându-se către pod.

Autoritatea londoneză de transport public a confirmat că poliţia se ocupă de un incident grav şi a anunţat închiderea staţiei de cale ferată din apropiere, la cererea forţelor de ordine.

Pe 22 martie, Khalid Masood, un britanic de 52 de ani convertit la islam, a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra. Atunci, a fost vorba de un atac intenţionat, soldat cu cinci morţi, printre care şi o româncă, decedată pe 7 aprilie din cauza rănilor grave. Peste 50 de oameni au fost răniţi. Şoferul, care a încercat să intre în clădirea Parlamentului, a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, după ce a reuşit să înjunghie un poliţist.

revenim

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.