Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE la ALEGERI: Preşedinte de secţie, înlocuit după ce a fost acuzat că ar fi trimis îndemnuri electorale pe telefonul mobil

limerickpost.ie
notar document stampila

Preşedintele secţiei de votare nr. 61 din oraşul Beclean a fost înlocuit, duminică dimineaţa, printr-o decizie a Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Bistriţa-Năsăud, fiind acuzat că, în zilele premergătoare alegerilor europarlamentare, ar fi trimis pe telefonul mobil mesaje cu îndemnuri la vot pentru un anumit partid politic, conform agerpres.ro

Sesizarea a fost depusă la BEJ de către Partidul Mişcarea Populară, care menţionează că acel preşedinte de secţie este şi angajat al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Beclean.

Primele atacuri între partide. PSD acuză USR că pregăteşte incidente în Diaspora. USR-PLUS: 'Fake news'


Preşedintele BEJ Bistriţa-Năsăud, Liliana Tertiş, a declarat că s-a dispus înlocuirea atât a preşedintelui secţiei de votare nr. 61 Beclean, cât şi a unui locţiitor de la o secţie de votare din comuna Mărişelu, acesta din urmă invocând probleme medicale. 

"Am înlocuit un locţiitor, dar din motive obiective, caz de forţă majoră, a trebuit să ajungă la spital azi-noapte. Am înlocuit şi un preşedinte de secţie de votare de la Beclean, de la secţia de votare 61", a precizat Tertiş. 

În judeţul Bistriţa-Năsăud funcţionează 313 secţii de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.