Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la moţiune - S-au sărit pagini la citirea documentului iar cititorul a fost atenţionat

sursa FOTO: Inquam
orban motiune

Deputatul PSD Florin Manole, care a citit, miercuri, în Parlament, moţiunea de cenzură, a sărit mai multe pagini, iar liberalul Gabriel Andronache i-a atras atenţia că este o încălcare a regulamentului, potrivit Agerpres.

"Avem şi argumente constituţionale, dar nu le mai citesc şi nu mai insist pentru că domnul Orban primeşte lecţii de constituţionalitate fix în cadrul şedinţelor de Guvern. Voi depăşi aceste trei pagini cu voia dumneavoastră. Tocmai am renunţat să citesc trei pagini", a spus Manole.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, i-a atras atenţia că nu are voie să facă acest lucru, dar deputatul PSD nu a ţinut cont.

Citeşte şi: A venit vremea 'EVALUĂRII' - Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este acuzat de o asociaţie că a folosit spaţiile Universităţii AIC în spectru politic

"Este pentru prima dată când la citirea unei moţiuni de cenzură în Parlament un parlamentar îşi permite să încalce regulamentul şi a sărit o pagină pentru că aşa a considerat dumnealui. Există procedură că această moţiune poate fi anulată. Vă rog să citiţi toată moţiunea", a replicat deputatul PNL Gabriel Andronache.

După atenţionare, deputatul PSD s-a întors la tribună şi a citit şi paginile rămase.

"Înţeleg că aveţi probleme cu cititul", le-a spus premierul Ludovic Orban parlamentarilor PSD, în deschiderea discursului pe care l-a susţinut în plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.