Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente la pelerinajul de la moaștele Sfintei Parascheva: Trei persoane au ajuns la spital, zeci de pelerini au avut nevoie de ajutorul medicilor

F. P.
parascheva[1]

Zeci de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale sâmbătă, în timpul pelerinajului de la Iași. Până în prezent, prin fața raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva au trecut aproape 22.000 de oameni, transmite Mediafax.

Potrivit organizatorilor, 49 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor amețeli, dureri abdominale, dar și crize de hipertensiune arteriala și hipoglicemie. Trei persoane au fost transportate la spital.

Sâmbătă, la ora 17.00, în curtea Catedralei Mitropolitane din Iași se aflau aproximativ 9.500 de oameni. Până în prezent, prin fața raclei au trecut aproape 22.000 de oameni.

Racla Sfintei Cuvioase Parascheva va rămâne afară timp de o săptămână, până sâmbătă, 15 octombrie. Dacă numărul de pelerini va fi mare în ultima zi a pelerinajului, așezarea sfintelor moaște în Catedrala Mitropolitană va fi amânată până când procesiunea va putea fi organizată în interior.

Reprezentanții grupării de jandarmi din Bacău, care asigură ordinea în timpul manifestărilor, susțim că autorităţile se aşteaptă la peste 300.000 de pelerini în total.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.