Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Pentru ce vrea să dea Viorica Dăncilă o ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ: Decizia luată după ceremonia de la Ateneul Român

Klaus Iohannis Delia Dinu Ateneu

Guvernul va emite, în curând, o ordonanță pentru înființarea unei orchestre în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene preluată de România la 1 ianuarie 2019, a anunțat Manuela Hărăbor, consilier onorific al Executivului la ceremonia de deschidere de la Ateneul Român, potrivit mediafax.

Citește și: Important! Toți clienții RCS&RDS sunt vizați! Ce modificări vor apărea de azi, 10 ianuarie

Anunțul a fost făcută de consilierul onorific al Guvernului, înaintea concertului orchestrei Uniunii Europene care a marcat inaugurarea Președinției Consiliului UE, mandat care va fi deținut de România pe o perioadă de șase luni.

În cadrul ceremoniei de joi de la Ateneul Român au susținut discursuri președintele Klaus Iohannis, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache, președintele Parlamentului European Antonio Tajani, președintele Consiliului European Donald Tusk, președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, președintele CE Jean-Claude Juncker va avea întâlniri bilaterale cu președintele Klaus Iohannis și ulterior cu premierul Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene. Cele două reuniuni vor fi urmate de conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.