Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Proiect acceptat la finanţare într-un program guvernamental, scos la VÂNZARE pe un site de anunţuri

proiect-buget-2014-contributia-la-pensiile-private-obligatorii-creste-la-4-5-din-venitul-salariatului_size9

Proiectul unei firme cu profil IT, acceptat la finanţare în cadrul programului guvernamental Startup Nation, a fost scos la vânzare de către dezvoltator, în schimbul unui preţ de 3.000 de euro.

Citeşte şi: Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE după acuzaţiile de FRAUDARE a alegerilor: 'Speculaţii de cea mai PROASTĂ calitate'

„Vând proiectul de Startup Nation acceptat. Proiectul are profil IT. Preţul este 3.000 de euro”, a postat dezvoltatorul din Cluj Napoca, pe un site de anunţuri.

Contactat de Mediafax, ofertantul a evitat să vorbească despre intenţia sa de a vinde proiectul de business.

Anunţul vine în contextul în care deja au fost anunţaţi oficial 20 de câştigători ai finanţărilor licitate prin Startup Nation, dar într-o perioadă în care câteva zeci de proiecte mai sunt încă în analiză, fiind la limita punctajului de eligibilitate.

Citeşte şi: România, un nou record NEGATIV. Date OFICIALE Eurostat

Programul de finanţare Startup Nation a generat un interes maxim, peste 19.000 de antreprenori depunând, în cele cinci de zile ale sesiunii de primire, cereri de finanţare pentru un sprijin financiar nerambusabil de până la 44.000 de euro.

Dacă va avea loc vânzarea propusă de antreprenorul clujean, tranzacţia va trebui înregistrată la Registrul Comerţului. Cumpărătorul va prelua atât drepturile, cât şi obligaţiile care decurg din această afacere, fără a avea posibilitatea de a particulariza în niciun fel proiectul.

Cei mai mulţi din întreprinzătorii care au accesat programul Startup Nation menţionează, în proiectele cu care au candidat pentru finanţarea guvernamentală, că salariile pe care le vor oferi viitorilor angajaţi sunt puţin peste minimul pe economie - 1.450 de lei brut.

Citeşte şi: Gest EMOŢIONANT al văduvei lui Chester Bennington: a publicat ULTIMA fotografie a artistului înainte de a se SINUCIDE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.