Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Viorica Dăncilă nu a putut ajunge la întâlnirea cu Jean-Claude Juncker, la Aeroportul Băneasa: Șeful Comisiei Europene a așteptat-o și a plecat

captura TV
Dancila Juncker

Situație rarisimă în politica la nivel înalt! Premierul Viorica Dăncilă, care ar fi trebuit să fie la Aeroportul Băneasa la ora 18:00 pentru a se întâlni cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junecker, nu a putut ajunge la timp.

UPDATE1 - REACȚIA GUVERNULUI

UPDATE2 - REACȚIA SPP

Cei doi aveau programate discuții timp de 15 minute, în salonul oficial, dar acestea au fost anulate. Juncker a așteptat-o timp de 5 minute pe șefa guvernului român, după care a plecat la summitul Inițiativa celor Trei Mări, relateaza surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

De precizat ca premierul nu beneficiază de protecția SPP, ceea ce îi înreunează deplasarea în trafic. A refuzat protecția serviciului chiar de la începutul mandatului și ea și întreg Cabinetul la sfatul lui Liviu Dragnea care are un conflict cu conducerea serviciului pe care îl acuză de spionaj politic.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.