Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îndemnul PSD Ilfov pentru Iohannis, Orban și Tătaru: Băgați degetul într-o flacără și abia apoi decideți dacă demisionați sau nu

PSD
PSD sigla

Organizația PSD Ilfov a transmis, luni, după incendiul de la spitalul județean Piatra Neamț, că Ludovic Orban, Nelu Tătaru și Klaus Iohannis ar trebui să simtă pe propria piele o flacără și pe urmă să ia decizia dacă să demisioneze sau nu.

„Iohannis, Orban, Tataru, dacă vreți să înțelegeți ceva, băgați degetul în flacăra unei lumânări pentru o fracțiune de secundă. Abia după să ne spuneți dacă trebuie să demisionați sau nu!”, a transmis PSD Ilfov pe pagina de socializare a filialei.

Sâmbătă seară, în jurul orei 18,30, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a avut loc un incendiu care a afectat secţia de ATI unde erau internaţi, în două saloane, 17 pacienţi.

În incendiu au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, care este unitate suport COVID. Medicul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, rănit în incendiu, este transferat, duminică, la Spitalul Militar "Regina Astrid" din Bruxelles, pentru tratament de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.