Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îndemnul trupei Aerosmith către fanii săi - 'Poate o ai şi nu ştii. Nu răspândi boala. Stai acasă cât de mult poţi'

Planet Rock
Aerosmith

Componenţii trupei Aerosmith şi-au îndemnat fanii şi pe toate celelalte persoane să rămână acasă, să "interacţioneze online" şi să nu se adune în locuri publice în timpul pandemiei de coronavirus, informează luni contactmusic.com, citată de Agerpres.

Solistul Aerosmith, Steven Tyler, şi colegii săi de trupă, Joe Perry, Tom Hamilton, Brad Whitford şi Joey Kramer, au distribuit o înregistrare video alcătuită dintr-o serie de imagini înregistrate anterior în care se apropie unii de alţii pentru a sublinia importanţa distanţării sociale şi a respectării unei distanţe de doi metri faţă de celelalte persoane pentru a stopa răspândirea virusului.

Citește și: Câte cazuri de coronavirus sunt, în realitate, în România? Doar așa ajungi să fii TESTAT!

"Poate o ai şi nu ştii. Nu răspândi boala. Stai acasă cât de mult poţi. Spală-te des pe mâini şi încearcă să stai la doi metri distanţă. Acum este momentul să interacţionezi online, şi nu personal. Nu e vorba doar despre tine, ci despre noi... Toţi!", a îndemnat Aerosmith în mesajul însoţit de hashtag-urile #BeatTheVirus #StayAtHome.

Îndemnul rockerilor, celebri printre altele pentru hit-ul "Crazy", vine în contextul în care în numeroase state americane sediile comerciale au fost închise, iar autorităţile au sfătuit populaţia să rămână în case, să evite adunările, barurile, cluburile şi localurile, multe dintre acestea având activitatea suspendată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.