Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indignare pe reţelele sociale după ce în Piaţa Daciei din municipiu a fost difuzat filmul California Dreamin, conţinând scene erotice

Pinterest
social media WhatUp Telegram Signal

IPJ Buzău a făcut cercetări după ce scene cu conţinut explicit sexual au fost difuzate duminică seară în faţa Primăriei municipiului Buzău pe un ecran amplasat special în Piaţa Dacia cu ocazia proiecţiei filmului „California Dreamin’ ” regizat de Cristian Nemescu, în cadrul Buzău Internaţional Arts Festival (BIAF), mai mulţi locuitori exprimându-şi indignarea pe reţelele sociale. Nu au existat plângeri înregistrate, iar Poliţia a stabilit că nu se impun sancţiuni, mai ales că înaintea difuzării filmului voluntarii şi organizatorii BIAF au avertizat spectatorii cu privire la prezenţa în film a unor astfel de imagini, potrivit news.ro.

Scenele din film cu caracter explicit sexual au fost filmate de spectatori cu telefoanele mobile şi postate pe reţele de socializare unde au creat indignare şi au strâns numeroase comentarii.

Potrivit IPJ Buzău, nu au existat plângeri înregistrate în acest caz la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, însă poliţiştii buzoieni au făcut cercetări după apariţia în spaţiul public a imaginilor de pe reţelele de socializare şi au ajuns la concluzia că nu se impune sancţionarea organizatorilor.

Potrit sursei citate, din discuţiile cu organizatorii filmul este clasificat în categoria filmelor cu „Audienţă Generală cu Acordul Părinţilor +12” iar înaintea difuzării acestuia voluntarii şi organizatorii BIAF au avertizat spectatorii cu privire la prezenţa în film a unor astfel de imagini.

La rândul său, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat că filmul prezintă şi unele scene erotice dar că la începutul şi în timpul filmului organizatorii au anunţat că nu este un film potrivit pentru copii, iar voluntarii au încercat să îndepărteze din zonă toţi minorii neînsoţiţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.