Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Indonezia a depăşit 10.000 de cazuri de COVID-19

twitter
coronavirus

Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus din Indonezia a depăşit cifra de 10.000, a anunţat joi grupul de lucru responsabil pentru răspunsul ţării la pandemia de COVID-19, potrivit DPA.

Astfel, numărul de infecţii confirmate a crescut la 10.118 după recenzarea a altor 347 de cazuri peste noapte, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului de lucru, Achmad Yurianto.

Între timp, numărul deceselor provocate de COVID-19 în această ţară din Asia de Sud-Est a ajuns la 792, după înregistrarea altor opt morţi.

Potrivit lui Yurianto, până în prezent, în Indonezia au fost efectuate peste 72.000 de teste pentru depistarea COVID-19.

Producătorul de ţigări HM Sampoerna, o unitate a lui Philip Morris International, a informat că şi-a închis fabrica din Surabaya, al doilea oraş ca mărime din ţară, după ce doi dintre angajaţii acesteia au murit din cauza COVID-19.

"Prioritatea noastră este siguranţa angajaţilor prin implementarea protocoalelor sanitare prescrise de guvern", a precizat purtătorul de cuvânt al companiei, Elvira Lianita într-o declaraţie, adăugând că angajaţii vor fi testaţi pentru noul coronavirus.

Indonezia a impus restricţii de circulaţie în mai multe zone ale ţării şi a interzis adunările cu un mare număr de persoane pentru a ţine sub control răspândirea virusului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.