Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrămădeală pe metru pătrat de oficialități de la București, la Paris

pixabay
boom

Romani din diaspora ne-au transmis la redactie o invitatie care pleaca de la Ambasada Romaniei la Paris, catre comunitatea de romani si care suna, cam asa: "Sambata 4 iulie, la sediul Ambasadei va ave loc o intalnire cu o delegatie din partea DRP, printre care: Ovidiu Burdusa, Secretar de Stat, Irina Neacsu, director, Corina Chertes, sef serviciu si Viorel Badea, Presedintele Comisiei pentru comunitaile de romani din afara tarii."

Scopul intalnirii ar fi: "Dialogul direct cu reprezentantii comunitatii pentru identificarea problemelor specifice ale acesteia si discutii privind programele si actiunile pe care DRP le va implementa in acest an".

Acum nu se stie daca invitatia este publica pentru toata comunitatea sau a fost transmisa doar "anumitor persoane". Din verificarile noastre pe pagina de facebook a Ambasadei nu apare nimic, si totodata nici pe pagina de facebook a Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni..

Oare, sa existe vreo temere cu privire la cine ar putea participa...se intrebau romanii din diaspora care ne-au transmis aceasta informatie!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.