Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a răbufnit în scandalul Tudorel Toader - Augustin Lazăr: 'Nu vă este rușine? Ditai găliganii de cocoțați în funcții să mințiți în halul ăsta'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a reacționat dur după ce procurorul general Augustin Lazăr l-a acuzat pe Tudorel Toader că a exploatat o eroare de grefă din martie 2016, când o grefieră a fotocopiat o ordonanță emisă de procurorul Cristian Lazăr, în urma similitudinii numelor de familie. Ingrid Mocanu îl acuză pe Augustin Lazăr de minciună.

VIDEO - Donald Trump a fost HUIDUIT de manifestanţi, în cursul unei vizite la sinagoga din Pittsburgh: 'Minciunile lui ucid'

„Fraților! Sigur că și Tudorel este de un diletantism și o aroganță rară, dar atât de mulți mincinoși ca în prokuratura seruristo-paralelă din România nu există. Mint tot timpul: în actele semnate, când sunt cercetați disciplinar, când vorbesc (pun concluzii) prin sălile de judecată, peste tot. Atâtea minciuni pe secundă nu există nicăieri, credeți-mă. Inculpații spun adevărul cu peste 99% mai mult decât ei, marii ”paraditori”. Inculpații sunt sfătuiți de avocații ”normali” să nu mintă (mai bine să tacă) căci teoriile neverosimile îi fac rău în fața judecătorului, căci devine jenant. Ei, procurorii, nu au pic de jenă: mint cum respiră. 
Și fabulează. Mult, mult de tot. 
Cum să spui tu, cel mai înalt procuror, că ți-a pus o grefieră nu știu ce acte la dosar și că altă grefieră nu a pus nu știu ce file la protocolul trimis la MJ? Cum așa ceva? Și să nici nu mai ții minte când apare Tudorel și zice nasoale de tine? Oare Rechizitoriile și hotărârile pe bază de pușcărie tot ”grefierii” le scriu? 
Păi nu vă este rușine? Ditai găliganii de cocoțați în funcții să mințiți în halul ăsta?”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.