Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înlocuire la Red Bull - Sergio Perez îl va înlocui pe Alexander Albon

facebook.com
Red Bull Formula 1

Pilotul mexican Sergio Perez îl va înlocui pe thailandezul Alexander Albon la echipa Red Bull, potrivit presei internaţionale, care citează cotidianul olandez De Teelegraf, potrivit news.ro.

Perez, 30 de ani, este unul dintre cei mai talentaţi piloţi de pe grila Formulei 1, însă contractul său cu echipa Racing Point, fostă Force India, a fost reziliat.

Omul de afaceri canadian Lawrence Stroll, care a cumpărat Force India şi a transformat-o în Racing Point, i-a preferat în echipa lui pe fiul său, Lance Stroll, şi pe germanul Sebastian Vettel, care a evoluat până în acest an la Ferrari.

Sergio Perez a concurat şapte sezoane ca pilot la Racing Point/Force India şi mai avea contract până în 2022. El a mai evoluat pentru Sauber şi pentru McLaren.

Citește și: 'Am adus 300.000 de euro pentru campania din 2009-Situația mea și a soțului permitea', a spus Udrea în fața instanței -A explicat că nu știe nimic despre fapte

Mexicanul a reuşit anul acesta cel mai bun sezon din carieră, obţinând prima lui victorie într-un mare premiu, la Sakhir Grand Prix, desfăşurat în Bahrain, şi un loc 2, la Turkish Grand Prix.

Perez a ocupat locul al patrulea în clasamentul piloţilor, cu 125 de puncte, după campionul mondial Lewis Hamilton - 347 de puncte şi coechipierul acestuia de la Mercedes, Valtteri Bottas - 223 de puncte, şi după olandezul Max Verstappen de la Red Bull - 213 puncte.

Cu două podiumuri în 26 de curse pentru Red Bull, locul 3 la Marele Premiu al Bahrainului şi aceeaşi poziţie la Marele Premiu al Toscanei, departe de performanţele colegului său Verstappen, Albon, 24 de ani, locul 7, cu 105 puncte, nu i-a impresionat pe conducătorii Red Bull să-i ofere

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.