Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrare video cu unui episcop care a făcut declarații incredibile în fața lui Mike Pence

VosIzNeias
Mike Pence

O înregistrare video cu o slujbă la care a asistat vicepreședintele american Mike Pence și la care un episcop a spus că homosexualitatea este cauzată de "spiritul demonic" a fost publicată de Casa Albă pe contul oficial de YouTube, potrivit The Independent, scrie Mediafax.ro.

După ce Mike Pence s-a adresat unei congregații din Tennessee, preotul a ales să vorbească despre relațiile între persoane de același sex într-o predică ce este încă disponibilă pe YouTube.

"Un spirit demonic este cel care face ca o femeie să trăiască cu o altă femeie. Un spirit demonic face ca un bărbat să fie atras de alt bărbat", a spus preotul.

Episcopul Jerry Wayne Taylor a susținut că "diavolul" încearcă "să distrugă fundația căsătoriei" și "să pună capăt procesului de reproducere".

Casa Albă a fost criticată pe rețelele de socializare pentru că a difuzat înregistrarea predicii pe canalul de YouTube, utilizatorii calificând videoclipul drept "revoltător".

Vicepreședintele, cunoscut pentru convingerile sale religioase conservatoare, a spus că a vizitat biserica din Memphis pentru a celebra ziua dedicată în SUA activistului pentru drepturile civile Martin Luther King.

Citește și: ALDE ia la rost Guvernul: 'Să se decidă- sunt sau nu bani pentru majorarea pensiilor?'

"Nu veți vedea niciodată două animale de același sex formând un cuplu", a mai spus episcopul. În lumea animală au fost descoperite peste 1.500 de specii cu comportament homosexual.

După vizita de la biserica din Memphis, Pence a mulțumit pentru "primirea călduroasă" într-un mesaj publicat pe Twitter.

Administrația Trump i-a luat apărarea lui Pence, anul trecut, când a fost acuzat de homofobie, după ce a susținut că faptul că s-a întâlnit cu șeful Guvernului irlandez și cu partenerul de viață al acestuia a demonstrat că nu este "anti-gay". În trecut, Pence a votat împotriva legilor care protejează drepturile comunității LGBT, precum și a legislației pro-avort.

Soția lui Pence este profesoară la o școală creștină unde sunt interzise persoanele gay și transgender.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.