Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj îşi reabilitează sediul printr-un proiect POR de 2,5 milioane lei

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Conducerile Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dolj şi Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest "Oltenia" au semnat, joi, un contract de 2.513.878 lei pentru reabilitarea pavilionului administrativ al IJJ otrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IJJ Dolj, proiectul, care a fost semnat de inspectorul-şef al IJJ Dolj, gl. bg. Constantin Florea, şi directorul ADR "Oltenia", Marilena Bogheanu, vizează îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi viaţă ale personalului unităţii, într-o clădire construită în anul 1980, prin creşterea eficienţei energetice, reabilitarea şi modernizarea instalaţiilor pentru transportul agentului termic şi al apei calde menajere.

Contractul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute cu carbon, Prioritatea de investiţii 3.1. - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionarii inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, operaţiunea B - clădiri publice.

"Un obiectiv primordial al conducerii unităţii a fost determinat de oportunitatea atragerii de fonduri europene nerambursabile pentru diferite investiţii, personalul structurilor operative şi de suport desfăşurând activităţi susţinute pentru implementarea unor proiecte sau pregătirea acestora. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj nu se află la prima activitate de acest gen, în prezent la nivelul unităţii fiind implementat Proiectul "Bune practici în lupta împotriva contrabandei cu ţigarete în scopul protejării intereselor financiare ale Uniunii Europene", ce a avut drept obiectiv schimbul de experienţă şi îmbunătăţirea cunoştinţelor lucrătorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei cu produse din tutun în România, Moldova şi Bulgaria, respectiv împotriva comerţului ilicit cu ţigarete", precizează reprezentanţii IJJ Dolj.

De asemenea, un alt proiect cu fonduri europene nerambursabile se află în faza de precontractare, şi anume, 'Prevenirea incendiilor forestiere în regiunea transfrontalieră Dolj şi Lom, Montana', cu finanţare prin Programul de cooperare teritorială INTERREG V-A România-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritară 3 - O regiune sigură, al cărui obiectiv este îmbunătăţirea gestionării comune a riscurilor în zona transfrontalieră prin creşterea capacităţii de reacţie a actorilor specifici cu atribuţii în combaterea incendiilor forestiere din zona transfrontalieră Dolj-Lom, Montana, se mai menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.