Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorul-şef al IPJ Timiş, după ce a fost prins bărbatul care a ucis doi bătrâni din Timişoara: Ştiu că liniştea şi încrederea populaţiei au fost zdruncinate

Opinia Timisoarei
Alin Petecel

Chestorul de Poliţie Alin Petecel, inspectorul-şef al IPJ Timiş a dat asigurări, vineri, într-o conferinţă de presă, în urma prinderii autorului dublei crime de la Timişoara, că oraşul este unul sigur şi a ţinut să mulţumească populaţiei care a ajutat la prinderea bărbatului. Petecel a explicat că au fost nevoie de 24 de ore pentru identificarea acestuia şi de alte 24 de ore pentru capturarea lui, potrivit news.ro.

”Ştiu că liniştea şi încrederea populaţiei a fost zdruncinată, fără doar şi poate, motiv pentru care vreau să le transmit că Timişoara este un oraş sigur. Este sigur fiindcă am demonstrat, împreună cu dumneavoastră şi populaţia, cu acest parteneriat, într-un timp extrem de scurt, că suntem o forţă care nu poate fi, în niciun caz, înfrântă”, a declarat chestorul de Poliţie Alin Petecel, inspectorul-şef al IPJ Timiş, vineri, într-o conferinţă de presă.
Petecel a adăugat că victimele şi autorul se cunoşteau deoarece locuiau în acelaşi imobil.
”În acelaşi context vreau să fac câteva precizări. Victimele şi autorul se cunoşteau, de fapt confirm ceea ce dumneaoastră aţi scris.Au locuit o bună perioadă de timp în acelaşi imobil şi cred că acesta a fost şi motivul uşurinţei cu care uşa a fost deschisă,  negândindu-se ca va urma. Dar aşa cum am precizat, am demonstrat împreună că trăim într-un oraş sigur şi rog pe toată lumea să aibă încredere în noi. Este o armată care îşi face datoria - chestor de Poliţie Alin Petecel, Inspector-şef al IPJ Timiş”, a mai declarat Petecel.
Inspectorul-şef al IPJ Timiş a precizat că au fost nevoie de 24 de ore pentru identificarea autorului crimei şi alte 24 de ore pentru capturarea lui.
”Ne-au trebuit 24 de ore să identificăm autorul, 24 să îl capturăm. Nu îl avem în evidenţă cu antecedente penale”, a mai adpugat Alin Petecel.
Bărbatul de 38 de ani, care a ucis marţi seară doi bătrâni, a fost reţinut 24 de ore, în urma audierilor poliţiştilor de noaptea trecută. El şi-a recunoscut vina şi le-a spus anchetatorilor că se cunoştea cu victimele şi ştia că femeia în acea zi încasa cheltuielile de la imobil şi avea bani la ea. Asasinul urmează să fie prezentat vineri cu propunere de arestare preventivă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.