Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de lucru a Autorității Naționale pentru Cetățenie

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei
Președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie, dna. Gabriela LENGHEL, a participat alături de dna. comisar-şef de poliţie Cristina-Mihaela COJOCARIU, director general adjunct în cadrul Direcției Generale de Pașapoarte, la întâlnirea de lucru comună organizată la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie din București.
La întâlnire au mai participat din partea Direcției Generale de Pașapoarte, dna. comisar-șef de poliție Mirela NEGRU – șef Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației, dna. comisar-șef de poliție Alina CROITORU – șef Biroul Juridic , respectiv din partea Autorității Naționale pentru Cetățenie dl. Marius-Sorin BOZGAN – vicepreședinte ANC și dl. Marius CHINȚOIU – președinte Comisia pentru cetățenie.
Discuțiile au fost axate pe analiza dezvoltării și continuării colaborării interinstituționale în contextul digitalizării, principalul obiectiv fiind creșterea gradului de comunicare interinstituțională prin eficientizarea metodelor de schimb de informație necesare în procesul de acordare/redobândire a cetățeniei române. Concret, cele două instituții își propun un management al informației mai performant prin eliminarea circuitului interinstituțional al documentelor în format letric și înlocuirea lor cu documente în format exclusiv electronic, acesta fiind un pas important în continuarea procesului de digitalizare a celor două instituții în contextul eficientizării aparatului administrativ din România prin alinierea la standardele internaționale, scrie pe pagina de facebook, Autoritatea Nationala pentru Cetatenie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.