Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire Iohannis-Ponta. Discuţii pe două teme urgente/ UPDATE

iohannis ponta cotroceni

Premierul Victor Ponta a declarat că, în cursul zilei de marţi, se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a discuta pe marginea propunerii pe care urmează să o facă pentru portofoliul Dezvoltării. Ministerul Dezvoltării a rămas fără ministru după demisia lui Liviu Dragnea, acesta fiind condamnat la un an de înschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012.

Vezi şi: Cine îi ia locul lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării

Un alt subiect ce urmează să fie abordat în cadrul întrevederii este legat de situaţia românului răpit în Burkina Faso, a precizat Ponta întrebat de presă în acest sens. Preşedintele Klaus Iohannis este informat constant în legătură cu evoluţia situaţiei în cazul românului răpit în Burkina Faso, au precizat reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, pentru Agerpres. La Ministerul Afacerilor Externe s-a constituit o celulă de criză după ce răpitorii românului au cerut Guvernului să negocieze pentru viaţa acestuia. La rândul său, ministru de Interne, Gabriel Oprea, a precizat că a discutat cu secretarul general al Interpol pe acest subiect.

Vezi şi: Răpirea românului din Burkina Faso, revendicată. Mesaj pentru guvernul român

UPDATE: Premierul Victor Ponta a ajuns la Cotroceni după ora 13, lucru anunţat printr-un mesaj pe Twitter. Potrivit acestuia, mâine va fi numit un nou ministru al Dezvoltării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.