Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție de urgență a polițiștilor din București - Bărbat agresiv, care se afla într-o locuință cu mama sa, a fost capturat / Video

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Intervenție de urgență a polițiștilor din București - Bărbat agresiv, care se afla într-o locuință cu mama sa, a fost capturat

Un bărbat de 27 de ani care a devenit agresiv și care se afla într-o locuință din Sectorul 5 împreună cu mama sa a fost imobilizat de polițiști și a fost internat într-un spital.

În noaptea de duminică spre luni, polițiștii de la Secția 19 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 5 o persoană se manifestă agresiv.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani, cu un comportament agitat, este încuiat pe interior și distruge lucruri din casă. În locuință se afla și mama lui, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Polițiștii au cerut sprijinul unei echipe de negociatori care a relaționat cu bărbatul

De asemenea, la fața locului a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a forțat intrarea în imobil și a procedat la imobilizarea bărbatului, mama acestuia fiind salvată.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.

Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit vătămări corporale. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 19 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.