Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție ÎN FORȚĂ a jandarmilor din Cluj - Napoca, după ce 100 de protestatari s-au năpustit înspre premierul Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila

Jandarmii clujeni au intervenit blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcția intrării respective.

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, dar a intrat pe o curte laterală, deoarece la intrarea principală se adunaseră peste 100 de protestatari, conform Mediafax.

Citește și: Ipoteza BOMBĂ a unui medic în cazul Gabrielei Firea: '5 moduri prin care o sârmă ajunge în colon: Dorința de a conduce Capitala cu mână de fier'

Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcția acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduși de hoți” și „Ne e silă de Dăncilă”.

Unul dintre protestatari a aruncat în direcția premierului cu un sul de hârtie igienică .

Jandarmii au intervenit și au blocat accesul în curte.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată cu proteste și în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locația întâlnirii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.