Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Milionarul Ioan Neculaie a fost prins de poliție: Unde se ascundea ca să nu intre în pușcărie și cum a ajuns să arate - FOTO

ioan neculaie

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a fost prins, după ce a fost dat în urmărire de către Poliţia Română ca urmare a condamnării dictate de Curtea de Apel Braşov la 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei. Milionarul devenit celebru pentru relațiile sexuale cu femei celebre și pentru faptul că a fost patronul echipei FC Brașov a fost prins în Grecia, cu o fizionomie total schimbată față de cum era cunoscut publicului român.

”Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani și 6 luni cu executare, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, în urma activităților investigative efectuate de IPJ Brașov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, polițiștii greci, coordonați de șeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare și au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării și punerii în executare a mandatului. Acesta a fost depistat în zona Thessaloniki.”, au precizat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.