Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre asumarea răspunderii Guvernului Ciolacu pentru măsurile bugetare: 'Este o metodă constituţional corectă'

Facebook
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri despre anunţul premierului privind asumarea răspunderii în Parlament, pe pachetul de măsuri fiscale că angajarea răspunderii guvernului este prevăzută în Constituţie, este o metodă constituţional corectă pentru a promova legislaţie, atunci când se consideră că aceasta este metoda cea mai bună.

”Angajarea răspunderii guvernului este prevăzută în Constituţie, este o metodă constituţional corectă pentru a promova legislaţie, atunci când se consideră că aceasta este metoda cea mai bună. Nu există altceva decât corect constituţional sau imposibil, această variantă este constituţională”, a spus preşedintele, întrebat despre intenţia Executivului de a-şi asuma răspunderea pe pachetul de măsuri pentru reducerea deficitului.

Klaus Iohannis a continuat: ”Dacă guvernul hotărăşte aşa, poate să o facă, asta nu înseamnă că nu există discuţii, că această chestiune se discută dacă bine îmi amintesc eu, de la începutul anului, tot se discută. Şi dumneavoastră, jurnaliştii, reluaţi tema, asta înseamnă dezbatere publică şi ea se întâmplă de luni de zile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.