Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis pregătește un CUTREMUR în servicii: Operațiune fulger a președintelui (presă)

presidency.ro
klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis se pare că va continua munca de curățare a serviciilor secrete. După STS și SRI, acum vine rândul celor de la SPP, iar cum șeful Lucian Pahonțu este pe făraș și restul greilor din SPP se grăbesc să-și depună cererea de pensionare, sperând să prindă valul pensiilor speciale.

Citește și: Vara cuțitelor lungi, în care Klaus Iohannis a TRÂNTIT Sistemul: miza mutărilor președintelui

Pentru ca la SPP degringolada continua cu fiecare ora care trece, „brigada lui Pahontu” facand deja coada la depunerea rapoartelor pentru a prinde ce se mai poate din generoasele pensii speciale de cate cel putin 12-13.000 de lei. Culmea este ca pana si cei carora seful SPP le-a cerut sa reziste pana in ultima clipa, care oricum se apropie vertiginos nu au mai vrut sa riste asa ca dau la randul lor bir cu fugitii. Din fericire insa nu se va ajunge pana la situatia limita de a nu mai ramane nimeni care sa stinga lumina la SPP, intrucat, dupa cum am dezvaluit deja, se contureaza de acum o echipa care, in jurul inlocuitorului deja stabilit al lui Pahontu, sa „reseteze” din start activitatea serviciului care ajunsese sa functioneze la cota de avarie, scrie jurnalistul Cătălin Tache, în National.

Desi in ultimele zile a continuat ritualul reinnoirii juramintelor de credinta fata de Lucian Pahontu, pana si oamenii de incredere ai acestuia erau cu gandul la cum sa scape mai repede si sa ajunga la „resurse umane”, sa apuce sa-si depuna rapoartele de pensionare. Iar unii dintre acestia chiar au furat startul, asa ca si-au bagat rapoartele si de-abia apoi, rasufland usurati, au anuntat si „stapanirea” ca poate conta in continuare pe ei. Situatia este oarecum similara cu cea de la SRI, unde zece generali au fost pensionati intr-o singura zi. Cu singura diferenta ca la SPP  se pare ca nu mai poate fi vorba de o „retragere ordonata” a celor care au facut zid comun in jurul lui Pahontu timp de 12 ani, „bresele” fiind tot mai mari, o data cu „dezertarile” in masa.

Se pare ca Iohannis va actiona cu aceeasi operativitate binevenita ca si in cazul STS, pentru ca serviciul sa nu fie afectat de vreo sincopa functionala.



Cititi mai mult: http://www.national.ro/dezvaluiri/fug-ca-sobolanii-din-spp-592552.html/#ixzz4oaT2Ugqm
enational.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.