Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, UDMR și Viktor Orban și-au dat mâna împotriva naționalismului românesc

O stranie conspirație i-a unit în aceste zile pe Klaus Iohannis, care mi-a anulat invitația la Cotroceni de 9 Mai, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), condus de udemeristul Csaba Asztalos, care m-a amendat cu 4.000 de lei pentru că nu sunt de acord cu paradele și cu căsătoriile între homosexuali și premierul Ungariei Viktor Orban, care mi-a interzis prezența în Ungaria. Dincolo de faptul că nu mă interesează să casc la mormăielile lui Iohannis la Cotroceni, că nu recunosc autoritatea CNCD, acest Consiliu de Combatere a Neamului românesc, și că îmi displace până și ideea de a vedea Ungaria, totuși concentrarea acestor atacuri la adresa naționalismului românesc în decurs de numai o săptămână nu mi se pare întâmplătoare.

Cine se teme de naționalismul românesc? De unde această coaliție anti-românească incluzându-l pe președintele României, pe reprezentantul UDMR de la CNCD și pe premierul de la Budapesta? O posibilă conexiune o reprezintă apartenența politică a acestor factori la Partidul Popular European, aflat sub pulpana doamnei Merkel. PPE l-a susținut activ atât pe Iohannis la alegerile prezidențiale, incluzând PNL în această familie europeană, cât și pe Viktor Orban în alegerile care i-au prelungit mandatul de premier al Ungariei. UDMR, la rândul său, este membru în PPE, fiind înrudit astfel atât cu FIDESZ-ul lui Orban, cât și cu PNL-ul lui Iohannis.

Că doamna Merkel a adus plaga imigranților musulmani peste toată Europa, nu mai e un secret pentru nimeni. Atâta doar că se confruntă cu o opoziție crescândă nu doar în Germania, ci și în restul țărilor UE. Din cauza Partidului România Unită, dezastrul adus de Merkel în Europa a ajuns să coalizeze voturi anti-islamizare și în România, care sunt automat și voturi anti-Iohannis, pentru că Iohannis este supusul Cancelarului Germaniei, a acceptat cotele obligatorii de imigranți, ba chiar s-a dus în Turcia să facă nu știu ce alianță împotriva firii cu Erdogan, plătind peșcheș moscheea de la București. Așa încât, atacul la adresa mea și a Partidului România Unită își are, cred, rădăcinile la Berlin!

Merkel nu vrea naționalism românesc nu doar pentru că trebuie să își plaseze musulmanii și la noi în țară, ci și pentru că Guvernul Cioloș, mandatarul Berlinului, are ca misiune regionalizarea României, un pas înainte spre federalizarea țării și spre anularea caracterului național și unitar al României. Iohannis se teme de curentul anti-prezidențial care se naște în jurul Partidului România Unită. UDMRului i-am propus desființarea în Parlamentul României printr-un proiect de lege, ca să numesc doar una din acțiunile mele împotriva acestei organizații anti-românești. Cât despre Viktor Orban, acesta nu suportă ca în România să existe un partid care să se opună decisiv controlului pe care Ungaria vrea să îl exercite economic și politic în Transilvania. Așadar, toți factorii amintiți au motive foarte puternice să lovească în Partidul România Unită. Toate aceste motive sunt însă tot atâtea argumente ca românii să se unească în jurul Partidului România Unită care se dovedește a fi singurul partid capabil să stea drept și neînfricat în fața intereselor străine și a trădătorilor de neam!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.