Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre intervenția din Albania: 'Am primit un dosar cu o informare și poze. Se lucrează intens'

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că a primit un dosar cu o informare și poze de la intervenția din Albania, la care participă și echipaje din România, chiar după ședința CSAT. Șeful statului a precizat că în acest moment echipajele intervin la o clădire de locuințe și că se lucrează intens.

"Am primit chiar acum, după ședința CSAT, un dosar, și cu o informare, și cu poze de la intervenția echipei trimise de noi acolo. Se lucrează la o clădire civilă, o clădire de locuințe, și nu vreau să fac eu informarea care revine ministrului de interne. Se lucrează foarte intens și detalii mai multe veți primi de la Ministerul de Interne.", a declarat Klaus Iohannis, miercuri, după ședința CSAT.

Citește și: Deputată suspendată din Pro România, atac dur la Ponta: Un condamnat definitiv, pus şef al Pro România Covasna

Un seism cu magnitudinea preliminară de 6,3 grade s-a produs marți dimineață în Albania, la aproximativ 40 de kilometri de capitala țării, Tirana, anunţă Centrul Seismologic European – Mediteranean (CSEM). Cutremurul a avut loc la ora locală 03:54 (ora României, 04:54), în vestul Albaniei, la adâncimea de 30 de kilometri.

Conform celui mai recent bilanţ, cel puţin 31 de persoane au murit, iar alte 650 au fost rănite în urma cutremurului.

Două aeronave Hercules au decolat marți seara de la Baza aeriană 90 cu destinația Tirana având la bord 52 de pompieri, dar și patru căini instruiți să caute victime printre dărâmături. Bilanțul seismului din Albania, cu magnitudinea de 6,4 grade, a crescut la 25 de morți și 600 de răniți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.