Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu dă bomba în scandalul declarațiilor lui Andrei Marga: Ar putea fi candidatul surpriză la alegerile din 2024

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o ipoteză bombă în cazul scandalului politic iscat de declarațiile fostului ministru de Externe Andrei Marga, care a declarat că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei, României și Poloniei. Cristoiu spune că e posibil ca Marga să fie candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

„Mai există o explicație. Cineva, o forță, creează un culoar pentru Andrei Marga. (…) Sau a simțit pericolul sau avem acum un candidat la președinție din partea suveraniștilor. Răspunsul lui este zdrobitor pentru imaginea publică. E un tip care dă citate. Eu nu dau citate. Deci dacă vreți un candidat sau stegarul unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este. Pe fondul unei căderi uriașe a lui Simion. Puteau să-l mai țină. Direcția lui cu care a venit el, trebuia să aibă în jurul lui cei mai mari intelectuali români. Cum e Marga. Ca Marga sunt foarte mulți care gândesc, sunt cercetători, istorici. Pe cine are el în jur? Spuneți-mi și mie un intelectual. (…) Eu spun că dacă e vorba să găsești la ora actuală o personalitate care să susțină forțele ale demnității în România, ale suveranismului și care vine și din Occident, este el. A făcut doctoratul în Germania. Nu e un om căruia să-i zici, cine ești tu, George Simion de la galerie? Și are ceva care prinde la poporul român. Referirea culturală. Și uitați-vă la el, n-a dat înapoi”, a spus Ion Cristoiu la podcastul jurnalistului Ionuț Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.