Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Nechita, primarul venit din diaspora

pixabay
boom
Alegerile locale din 27 septembrie, au venit cu un suflu nou peste multe localități din țară. Iar suflul cel nou vine și de la oameni noi, oameni care ani de zile au emigrat și care acum s-au întors acasă cu idei, cu experiență și chef de treabă.
Este cazul lui Ion Nechita, noul primar ales al comunei Tazlău din județul Neamț. Aproape nouă ani de zile Ion a fost emigrant în Italia, dar cu sufletul acasă. De doar un an și jumătate, Ion Nechita s-a întors acasă și, printr-un concurs la care a a participat și pe care l-a câștigat cu cea mai mare notă pe țară, a obținut un post la Agenția Mediului din Piatra-Neamț.
La alegerile locale Ion Nechita a candidat din partea Alianței USR-PLUS pentru că „la PNL nu era loc” iar de PSD nici nu se punea în discuție să aleagă.
„Mi se rupea sufletul de comuna mea, ne-a spus Ion. Am vorbit cu oamenii mereu, am fost alături de ei cu bun simț și corectitudine și, la alegeri, n-am avut nici cel mai mic stres. Deși ceilalți s-au cărat cu mașinile de, la un moment dat nu mai aveau pe cine căra”.
Din cei 2200 de alegători, 1259 au ieșit la vot, IOn Nechita câștigând în fața candidatului PSD cu 89 de voturi și cel al PNL cu 165 de voturi.
Noi urăm mult succes și să rămână „cel mai iubit dintre tăzlăuani” așa cum s-a simțit după rezultatele alegerilor”

Scrie emigrantul.it

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.